NWWI taxatie in Emmen

Sinds juli 2009 bestaat in Nederland het NWWI (en andere validatie instituten). Het NWWI is het keurmerk voor woningtaxaties en bewaakt de kwaliteit van zowel de taxatie als de taxateur. Elke taxatie komt volgens duidelijke richtlijnen tot stand. De aangesloten taxateurs voldoen aan strenge voorwaarden.

Een NWWI taxateur kent de regio en levert een leesbaar, betrouwbaar taxatierapport. Daarnaast is de NWWI taxateur verplicht de taxatie goed te onderbouwen zodat duidelijk is hoe de getaxeerde waarde tot stand is gekomen. Het NWWI heeft hiervoor een unieke werkwijze ontwikkeld: de taxateur toetst de waarde van de woning aan de hand van drie verschillende waardebronnen en geeft precies aan in welk opzicht de woning daarvan afwijkt. Dit wordt vermeld in een overzichtelijk en begrijpelijk rapport. Alle geldverstrekkers en de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) accepteren het NWWI taxatierapport.

Indien u een NWWI taxatie / taxatierapport nodig heeft in de omgeving Emmen dan kunnen wij u als NWWI taxateur in Emmen van dienst zijn. Kijk op de homepage voor onze goedkope taxatie tarieven (ook NWWI taxatierapport).